Infotehnoloogia ja side on tööstus, mis vastutab tehniliste vahendite abil teabe kogumise, talletamise ja edastamise ning üldiselt inimeste kaugsuhtluse eest. Tõeline infotehnoloogia buum leidis aset 1990ndatel personaalarvutite, Interneti ja isiklike mobiiltelefonide levikuga.

    1980ndatel - 1990ndatel. tarkvaraarendustehnoloogias toimub kvalitatiivne hüpe: tehnoloogiliste lahenduste raskuskese nihutatakse kasutajate ja elektroonilise arvuti vaheliste interaktsioonivahendite loomisele tarkvaratoote loomisel. Teadmiste esindamisel ja töötlemisel on IT -s oluline koht. Luuakse teadmistebaase ja ekspertsüsteeme. Personaalarvutid on laialt levinud.

materjal: https://ya-znau.ru/znaniya/zn/222

  IKT infrastruktuuri kõrge areng on saavutatud. Peamine tähelepanu pööratakse arvutistamisele, teabe edastamise kanalite arendamisele, üleminek analoogseadmetelt digitaalseadmetele on käimas, tuhandeid kilomeetreid kiireid telekommunikatsioonikanalid, traadita võrgud laienevad kiiresti, esimesed projektid viiakse ellu aastal telemeditsiin.

materjal: https://storage.strategy24.ru/files/vector_report/201707/70b363d9cccc78e7223c6e2ff97151ce.pdf

Аastal 2000. Traadita Interneti-WiFi hakkas ilmuma üha enamates kodudes. See muutis inimeste elu lihtsamaks, sest: see võimaldab teil võrku kasutusele võtta ilma kaablit paigaldamata, see võimaldab mobiilseadmetel võrgule juurdepääsu, mitmed kasutajad erinevatest seadmetest saavad Interneti-ühenduse Wi-Fi tsoonis, liikuvus. Te pole enam ühe kohaga seotud ja saate Internetti mugavas keskkonnas kasutada.

materjal: https://et.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога