Eesti Infoühiskonna arengukava aastaks 2020.

   Kõige enam realiseerinud visioonipunkt:  

    Kõige tavalisem isiklik visioonpunkt on nutitelefoni internetiga.Kaasaegsetes telefonides on kõik kasutatavad teabeteenused ja teavet pakkuvad teenused. Nüüd ei pea te isegi konkreetset teavet otsima ja teatud algoritm võib teie varasemate taotluste põhjal teile isiklikult huvitavat teavet pakkuda.

    Eesti - ehk digiriik. Arendatud tehnoloogia Smart-id ja Mobiil-id, mille kaudu saate Internetis oma identiteeti kinnitada ja kasutada riigiteenuseid näiteks pank või auto ostmine ja müümine. Samuti on igal inimesel isiklik pangakaart, millega ta saab rahalisi tehinguid teha ilma sularaha kaasas ning vähendavad raske rahakoti teket.

    Kõige vähem realiseerinud visioonipunkt:

Minu arvates on kõige ambitsioonikam projekt, kuid kahjuks on selle arengu algusjärgus elektriautode massile toomine. Need on endiselt üsna kallid autod; hind ei tõuse keskklassi inimeste jaoks. Samuti on autode laadimine endiselt väga pikk ja selleks, et oma teekonda autoga jätkata, tuleb oodata üle poole tunni. Elektriautod pole veel mugavaks inimkasutuseks valmis



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога